Tervetuloa Vöyrin Fysioterapiaan!

Vöyrin Fysioterapia sijaitsee Vöyrin keskustassa keltaisessa puutalossa Citygrillin vieressä. Minä, Ingeborg Lahtinen, avasin vastaanoton v. 1983. Sitä ennen tein muutaman vuoden fysioterapian töitä ulkomailla. Valmistuin fysioterapeutiksi v. 1976. Olen myös sertifioitu MDT-terapeutti.

Tominta painottuu tänään enimmäkseen tuki- ja liikuntaelimistövaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Pyrkimykseni on antaa yksilöllista palvelua ja hoitaa koko ihmistä.

Terve sielu terveessä ruumiissa.

Palvelut

Fysioterapia

Lue lisää

Yksilöllinen fysioterapia joka koostuu manuaalisesta terapiasta, aktiivisesta, avustetusta ja passiivisesta liikehoidosta, erilaisista harjoitusohjelmista jne.

Erityisosaamiseni ovat m.m:

– McKenzieterapia (MDT) Lue lisää menetelmästä täältä tai täältä

Fysikaaliset hoidot

Lue lisää

– Lämpö- ja kylmähoidot

– Ultraääni

– Erilaiset sähköhoidot

Hieronta

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa käytetään muutamia perusotteita, m.m. sively, hankaus, pusertelu. Jokaisella hierojalla on oma ”käden jälki”, jota sovelletaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Säännölliset hierontahoidot ennaltaehkäisevät lihasten väsymystä ja ylirasitusta.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan kulloisen harjoitustilanteen, lajivaatimukset, harjoituskauden ja -ohjelman. Urheiluhieronta on siis klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tilanteen mukaan. Tarkoituksena ennaltaehkäistä vammojen syntymistä ja parantaa laji- ja kilpailutuloksia.

Kela korvaa osan kuluista jos sinulla on lääkärinlähete, mutta voit yhtä hyvin tulla hoitoon ilman lähetettä. Minulla käy sekä Tyky kuntosetelit että lahjakortteja.

Hinnasto

30 min hoitoaikaa

31€ (lähetteellä)
35€ (ilman lähetettä)

45 min hoitoaikaa

34€ (lähetteellä)
40€ (ilman lähetettä)

60 min hoitoaikaa

38€ (lähetteellä)
44€ (ilman lähetettä)

60 min + hoitoaikaa

50€

  • Fysioterapian sisältö voi olla esimerkiksi hieronta, eri mobilisaatiohoitoja, sähköhoidot, lämpöhoito, neuvonta/ohjausta, henkilökohtainen harjoitusohjelma.
  • Hoitoaikoihin sisältyy riisutuminen ja pukeutuminen. Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin. Peruuttamasta ajasta perin hoitomaksun. Peruutus tulisi tehdä viimeistään edellisenä päivänä

Yhteystiedot

Avoinna ma-pe, 10.00- sopimuksen mukaan, myös iltavastaanotto.
Ajanvaraus parhaiten puhelimitse tai tekstiviestillä
Puh: 0443303166

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti*